PER LA DEMOCRÀCIA I LA PARTICIPACIÓ. CONTRA LA COMPRA DE VOTS!

dijous, 23 de juny del 2011

PER LA DEMOCRÀCIA I LA PARTICIPACIÓ. CONTRA LA COMPRA DE VOTS!
El CAT no té milers d'afiliats, entre d'altres coses, per què el CAT no capta l'afiliació a canvi de mèrits o cursos. Per tant, per nosaltres, el vot de cadascun dels nostres afiliats és vital per poder continuar antenint l'actual cobertura social i jurídica que l'organització us dóna i la capacitat d'incidència. No ens podem permetre perdre el vot de cap afiliat i, si persones afiliades a altres sindicats, per la raó que sigui, ens voten, millor que millor. 
Des del CAT estem farts de veure com eleccions rera eleccions, guanya qui aconsegueix més vots per correu i de les tècniques  que s’empren per aconseguir aquest vot. És molt lamentable veure com en aquest col· lectiu es dóna un 60 % de vot per correu i un 40 % d’abstenció. És molt lamentable esenciar com s’obre una caixa de 250 vots per correu i gairebé tots són d’una mateixa organització sindical, pel que sembla, els qui no poden anar a votar el dia d’eleccions sempre són d’un mateix sindicat. 
És molt frustrant veure com el recompte de vots presencials, eleccions rera eleccions, et fan sindicat majoritari i en acabar el recompte amb els vots per correu, obtinguts com s’obtenen, perds les eleccions. 
Així doncs, us demano un esforç que només heu de fer un cop cada 4 anys. Si calculeu que el dia de les eleccions, el 25-07-2011, no podreu votar presencialment a la urna que us toca o escolliu, si us plau, acudiu al vostre servei d'administració i feu la tramitació de la petició del vot per correu. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb el CAT. Per nosaltres, per tu, pel col· lectiu, aquest gest és vital. 
SI PER QUALSEVOL RAÓ, EL DIA 25-07-2011 NO POTS ANAR A VOTAR PRESENCIALMENT, DISPOSES FINS EL DIA 13-07-2011 PER DEMANAR EL VOT PER CORREU. 
SALUT ! 
Enric ALSINA ILLA, SG del CAT, en funcions. 
CATalunya a 23 de juny del 2011

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada