EL FINAL D’UGT-SAP (i lamentablement de SME-CCOO, mal moment per aliar-se)

dijous, 21 de juliol del 2011

link comunicat

Com tots sabeu en els darrers dies, justament a partir del dia que era possible sol·licitar el vot per correu per part dels agents del cos de mossos, els delegats del SAP-UGT s’han passejat per les comissaries amb un estoig que contenia una lot, una navalla, entre d’altres objectes que l’oferien presumptament a canvi del lliurament del resguard de la petició del vot per correu i d’una fotocòpia del DNI. Aquesta documentació es requereix per tramitar el vot per correu. El Departament envia paperetes de vot i sobres als sindicats i SAP-UGT, amb la documentació comprada tramita els vots directament. Ens consta que n’han aconseguit quasi 6.000, quasi la meitat del cens electoral. Els vots els tramiten en oficines de correus i a hores concertades quan hi ha determinats funcionaris vinculats a UGT, tenim llistats. 
Atesa la gravetat dels fets i la presumpta vulneració de la Llei Orgànica de Règim Electoral General l’art. 141 i l’art. 146 a) i per tal de donar resposta jurídica als fets redactats anteriorment per part de testimonis policials, el sindicat CAT, com a representant del treballadors de la policia de la Generalitat, ha presentat querelles criminals en distintes localitats de Catalunya.   
De moment podem avançar que hem estat notificats de l’admissió a tràmit de tres querelles criminals i la imputació de quatre dirigents de SAP-UGT, i això vol dir que es continuaran les diligències d’investigació i molta gent pot sortir esquitxada.
Hem demanat judicialment i a la Mesa Electoral Coordinadora del cos de MMEE la immobilització dels 6000 vots per correu fins que hi hagi resolució judicial donat que tenim la certesa de poder demostrar el delicte i 
això derivarà en condemnes a dirigents sindicals i, si els 6000 vots fraudulents es barregen amb els bons, l’anul·lació de les eleccions. De moment no tenim resposta, però SAP-UGT i el Departament poden protagonitzar el major escàndol sindical que ha existit a la democràcia espanyola. 
Alguns sindicats hauran de fer congressos extraordinaris. 
SALUT ! 
Enric ALSINA ILLA, SG del CAT en funcions. 
Catalunya a 21 de juliol de 201

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada